Od ideje do realizacije

SKB Mostar će dobiti pomoć od Hrvatske, bolnica mora opstati

skb mostar
07.09.2017.
u 09:00

Izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske, predvođeno premijerom Andrejem Plenkovićem, jučer je posjetilo SKB Mostar. Ravnatelj mostarske bolnice prof. dr. sc. Ante Kvesić i njegovi suradnici hrvatskim su gostim prezentirali stanje u toj zdravstvenoj ustanovi te je razgovarano o mogućnostima pomoći Hrvatske, piše Večernji list BiH.

Realizacija dogovora

- Premijer Plenković pokazao je iznimno razumijevanje za stanje u kojem se nalazi SKB Mostar. Mi već neko vrijeme, zajedno s predsjedateljem Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, vodimo razgovore o temi pomoći službenog Zagreba našoj bolnici te je premijer Plenković rekao kako će bolnica uskoro biti uvrštena u proračun Republike Hrvatske. O tome kolika će ta pomoć biti razgovarat će se na sastanku koji će biti organiziran uskoro u Zagrebu. SKB Mostar bi na taj način riješio svoje brojne probleme, a hrvatski premijer jasno je rekao kako bolnica mora opstati te kako je ona vitalni nacionalni interes Hrvata u BiH - rekao je za Večernji list ravnatelj Kvesić nakon susreta i razgovora s hrvatskim premijerom.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?