ODRŽANA SJEDNICA

SIP odbacio 25 zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića

sip bih
20.10.2016.
u 18:02

Središnje izborno povjerenstvo BiH donijelo je danas, na sjednici u Sarajevu, Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju i objavljivanju rezultata Lokalnih izbora 2016. godine u tabelarnom prikazu i to za Općinsko vijeće Jablanica po političkim subjektima i za kandidata SDP BiH.

Središnje izborno povjerenstvo BiH uočilo je da je za neovisnog kandidata Šefika Gusića pogrešno utvrđen izborni prag zbog zaokruženja postotka izbornog praga na dvije decimale. Navedena odluka bit će objavljena na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH www.izbori.ba.

- Središnje izborno povjerenstvo BiH razmotrilo je danas 25 zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića na pojedinim biračkim mjestima koje je odbacila zbog nepotpunosti ili su podneseni od neovlaštenog osoba. Navode u tim zahtjevima Središnje izborno povjerenstvo BiH razmotrit će i ako bude osnova po službenoj dužnosti će nerediti ponovna brojanja - priopćeno je iz SIP-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?