za 2. listopada

SIP BiH danas donosi odluku o raspisivanju Općih izbora

izbori
04.05.2022.
u 08:47

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo donijeti odluku o raspisivanju i održavanju Općih izbora u Bosni i Hercegovini 2022. godine, koji bi trebali biti održani 2. listopada ove godine.

SIP BiH bi, osim ove odluke, trebao donijeti i druge akte potrebne za pripremu i održavanje Općih izbora, među kojima je i odluka o zaključivanju Središnjeg biračkog popisa sa stanjem na dan 3. svibnja 2022. godine u 24.00 sata, kao i pravilnik o prijavi i uvjetima za ovjeru političkih subjekata za učešće na Općim izborima 2022. godine, te pravilnik o provedbi izbora.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lokve
10:55 04.05.2022.

član CIK/SIP kojeg je HDZ izabrao bio je protiv dok su ostali glasali za. Toliko o borbi za vladavinom nad CIKO-om HDZ žali što nema 100% vlasti sa pajtosima iz SNSDa . Ugroženost na dijelu opet su Hrvati /u prevodu HDZ/ preglasani 😒. Da je bilo po njihovom tada je to demokratija, Bošnjaci ne mogu biti preglasani, "njihovi prijedlozi u demokratskoj atmosferi nisu prihvaćeni" do kada su Hrvati u pitanju "još jedan primjer majorizacije Hrvata". Nezavisni mediji i njihova objašnjenja.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije