ŠPANJOLAC PREKRŠIO SPORAZUM

Shakira poludjela nakon što je vidjela Piquea u javnosti s drugom djevojkom, otkriveno zašto

23.08.2022.
u 18:32

Nogometaš Barcelone Gerard Pique i poznata kolumbijska pjevačica Shakira definitivno su odlučili krenuti svatko svojim putem.

Mediji pišu da se Pique brzo snašao i već ljubi drugu djevojku, navodno se radi o vezi staroj nekoliko mjeseci, javlja New York Post.  - Ona je studentica koja također radi za njega u njegovom uredu, organizira evente.

 Šutjeli su oboje o svojoj vezi, ali svi oko njih su znali što se događa - izjavio je dobro upućeni izvor za američke novine.

Međutim, to je očito jako zasmetalo Shakiru koja je bila bijesna nakon što je Pique viđen u javnosti s 23-godišnjom novom partnericom Clarom Chiom Marti.

Španjolci navode da su Shakira i Piqué - koji imaju sinove Milana i Sashu - imali dogovor prema kojem se ne mogu pojavljivati ​​u javnosti sa svojim partnerima tijekom prve godine prekida.  Shakira je početkom lipnja potvrdila da su se ona i Piqué rastali, jedan od najpoznatijih parova upoznao se davne 2010. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije