ljeto

Sezona kupanja na bazenima Etno plaže u Herceg etno selu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
10.06.2016.
u 11:00

Otvorena je sezona kupanja na bazenima popularne Etno plaže u sklopu Herceg etno sela Međugorje.

Od predstavnika Herceg etno sela doznali smo kako su velikodušno odlučili da će ulazak na Etno plažu prva tri dana sezone kupanja (srijeda, četvrtak i petak) za posjetitelje biti besplatan, dok će se od subote naplaćivati ulaznice.

Tako će za cjelodnevno korištenje bazena odrasle osobe plaćati sedam konvertibilnih maraka, a djeca pet, dok će za korištenje Etno plaže iza 16 sati odrasli plaćati četiri, a djeca tri konvertibilne marke.

Ulaznica uključuje korištenje bazena, ležaljki, suncobrana te fitnes sprava. Doznali smo, također, kako je gostima koji rezerviraju smještaj u hotelu Etno sela ulazak na Etno plažu uključen u cijenu sobe.

- Radno vrijeme kupanja je svaki dan od 10 do 20 sati, a otvorenog bara do 24 sata.

Dođite, opustite se i uz ugodne zvuke glazbe i osvježavajuće napitke iz našeg otvorenog bara uživajte u suncu, kupanju i ostalim ljetnim radostima - poručuju iz Herceg etno sela Međugorje.

Etno plaža je po mnogo čemu jedinstvena te posjetiteljima vrlo zanimljiva i privlačna.

Riječ je o prekrasnom otvorenom bazenu površine 1200 četvornih metara uz koji su izgrađeni vanjski bar, mjesto za fitnes na otvorenom, terase kao i prostor za sunčanje, a u večernjim satima taj se prostor koristi za održavanje koktel-zabava, koncerata i sličnih oblika zabave.

Svojim dizajnom bazen se savršeno uklopio u cjeloviti ambijent jedinstvenog Herceg etno sela. Lijepo osmišljeni prostrani i prikladno premošteni bazen Etno plaže izgrađen je po inovativnoj i najnovijoj “biodesign” tehnologiji, odnosno od tehnološki napredne smole i drugih materijala za strukturalnu čvrstoću, što uvelike pridonosi zaštiti okoliša, po čemu je, u trenutku kad je završen, bio prvi bazen takve vrste izgrađen u Bosni i Hercegovini. Prostor bazena prostire se na oko 4000 četvornih metara od kojih  polovinu zauzimaju vodene površine. 

Cjelokupni izgled bazena jedinstven je i savršeno se uklapa u ambijent Etno sela jer je izgrađen bez korištenja keramike i animiranoga betona. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?