MILORAD DODIK:

SDS izdaje srpske nacionalne interese

'dodik'
Foto: ''
10.11.2013.
u 11:05

"Njihova politika je izdaja, zato što SDS osporava institucije u Republici Srpskoj i time čini nepovjerenje prema institucijama", rekao je Dodik

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik izjavio je da Srpska demokratska stranka /SDS/ pokazuje nestrpljenje i da je politika te stranke - politika galame i izdaje srpskih nacionalnih interesa.

"Njihova politika je izdaja, zato što SDS osporava institucije u Republici Srpskoj i time čini nepovjerenje prema institucijama", rekao je Dodik novinarima nakon sjednice Glavnog odbora stranke u Banjaluci. 

Odgovarajući na pitanje o ujedinjenju banjalučke organizacije Srpske napredne stranke /SNS/ sa SDS-om, lider SNSD-a je naveo da ne prati "njihove aktivnosti". 

Dodik je upitao kakvo je to ujedinjenje SDS-a sa Draganom Čavićem /predsjednikom NDP-a/ kada je SDS iz svojih redova izbacio Čavića koji je, kao predsjednik Republike Srpske, potpisao izvještaj o Srebrenici koji je Srpskoj nanio povijesnu nepravdu i velike probleme. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?