Dom naroda FBiH

Sazvan Klub Bošnjaka, sjednica Parlamenta FBiH još nije počela

19.07.2018.
u 14:15

Sjednica Doma naroda Parlamenta FBiH još uvijek nije počela. Jedina točka dnevnog reda je Prijedlog zakona o izbornim jedinicama i broju mandata Parlamenta FBiH.

Iako je sjednica Doma naroda zakazana za 13 sati, još uvijek nije počela. Kako je kazala predsjedateljica ovog doma Lidija Bradara, sazvan je Klub Bošnjaka i u tijeku su konzultacije, javlja N1. 

Zastupnički dom Parlamenta FBiH podržao je 20. lipnja Prijedlog zakona o izbornim jedinicama i broju mandata federalnog Parlamenta.

Zakon o izbornim jedinicama i broju mandata Parlamenta FBiH predložili su po hitnom postupku zastupnički klubovi SDA, SBB-a, DF-a, SDP-a i izaslanik u Domu naroda Predrag Kojović.

Na sjednici u Zastupničkom domu na kojoj je usvojen ovaj Prijedlog zakona nisu nazočili zastupnici iz Kluba HDZ-HNS.

Riječ je o zakonskom prijedlogu koji rješava problem primjene izbornih rezultata nakon listopadnih izbora, a koji je nastao kao rezultat neprovođenja odluke Ustavnog suda BiH po apelaciji Bože Ljubića.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodarevac
15:08 19.07.2018.

sad preglasavanje ima smilsia kad se preglasavaju bošnjaci to je ok a kad se preglasavaju hrvati to je majorizacija, osovina dodo i čova pokušaju razrušiti zemlju, sve blokiraju.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?