U utorak

Savez općina i gradova FBiH u Neumu obilježava 50 godina aktivnog rada

07.06.2022.
u 16:29

Svečanost obilježavanja 50 godina rada Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine bit će održana u utorak, 14. lipnja u hotelu Sunce u Neumu s početkom u 13 sati.

Svečanost će otvoriti Suad Huskić, predsjedatelj Skupštine Saveza općina i gradova Federacije BiH i načelnik Općine Tešanj, najavili su organizatori.

U okviru obilježavanja, a nakon uvodnih obraćanja, bit će dodjeljene i plakete istaknutim pojedincima i organizacijama koji su dali kontinuiran doprinos u razvoju i unapređenju lokalne samouprave u Bosni i Hercegovini, kao i doprinos u razvoju Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine.

Svečanoj sjednici nazočit će predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Mirsad Zaimović, predsjedatelj Doma naroda Parlamenta FBiH Tomislav Martinović, ministrica Federalnog ministarstva financija Jelka Milićević, Veleposlanstvo Kraljevine Švedske u BiH i Veleposlanstvo Švicarske Konfederacije u Bosni i Hercegovini, predsjednik Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe, UNDP u BiH, Ured Vijeća Europe u Sarajevu, predsjednik i direktor Mreže asocijacija lokalnih vlasti jugoistočne Europe (NALAS), predsjednik Saveza opština i gradova Republike Srpske, Savez lokalnih i regionalnih vlasti Švedske i drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije