Rješavanje sukoba

Sastanak Vučića i Izetbegovića u Mostaru 12. travnja

vucic i izetbegovic
06.04.2016.
u 09:55

Vučić će se tijekom skupa, koji se održava u Mostaru, sastati i s hrvatskim i srpskim članovima predsjedništva BiH Draganom Čavićem i Mladenom Ivanićem

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine BiH Bakir Izetbegović sastat će se 12. travnja u Mostaru, saznaje "Politika". Njih dvojica će razgovarati o svim otvorenim pitanjima jer, kako su iz vlade istaknuli "nema prostora za sukobe".

Vučić će se tijekom skupa, koji se održava u Mostaru, sastati i s hrvatskim i srpskim članovima predsjedništva BiH Draganom Čavićem i Mladenom Ivanićem, piše "Politika". 

Na skup u Mostar dolaze i predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, slovenski predsjednik Andrej Kiska i američka veleposlanica u BiH Maureen Cormack. 

Haaške presude prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću i lideru radikala Vojislavu Šešelju bile su nedavno povod za verbalni sukob Vučića i Izetbegovića, koji je najavio mogućnost obnavljanja tužbe protiv Srbije za genocid pred Međunarodnim sudom pravde.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije