Sastanak službenika SIPA-e i UIO-a: Dogovoreni modaliteti buduće suradnje

22.08.2017.
u 12:30

Na sastanku predstavnika Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) predvođene direktorom Pericom Stanićem i Uprave za indirektno oporezivanje BiH (UIO BiH) predvođene direktorom Mirom Džakulom, koji je danas održan u Sarajevu, dogovoreni su konkretni modaliteti buduće suradnje koja će biti dodatno precizirana na budućim operativnim sastancima. 

Razgovarano je o pitanjima od obostranog interesa i dosadašnjoj suradnji prilikom realizacije zajedničkih operativnih aktivnosti.

U proteklom razdoblju SIPA i UIO veoma uspješno su realizirali nekoliko akcija na suzbijanju organiziranog kriminala, s posebnim akcentom na poreznu utaju i prijevaru, carinsku prijevaru, nedozvoljen promet trošarinskih proizvoda i dr. te je obostrano konstatirano da je dosadašnja suradnja bila veoma uspješna, ali da će u budućnosti biti dodatno unaprijeđena, priopćeno je iz SIPA-e.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?