sastanak

Sastanak povodom održavanja zajedničke sjednice Vlade RH i Vijeća ministara BiH

04.07.2017.
u 13:25

Ministar prometa i veza BiH Ismir Jusko posjetio je danas Operativni stožer "SURADNJA 2017" uspostavljen od strane Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH povodom održavanja zajedničke sjednice Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara BiH.

U radu Operativnog stožera koji se nalazi u sjedištu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, pored pripadnika Direkcije sudjeluju i predstavnici Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, Oružanih snaga BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu, Granične policije BiH, Službe za poslove sa strancima BiH, Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske i MUP-a SŽ.

Tijekom današnjeg zasjedanja Operativnog stožera, sudionici sastanka su upoznali ministra Jusku sa dinamikom provođenja planiranih aktivnosti. Ministar Jusko je izrazio zadovoljstvo povodom preduzetih mjera i radnji te pružio punu podršku radu Operativnog stožera uz uvjerenje da će navedeni događaj proteći neometano i u sigurnom okružju, priopćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?