do 12. travnja

Sarajevska županija: Produžene higijensko-epidemiološke mjere

01.04.2021.
u 20:18

Iako blago opada broj novozaraženih, mjere su produžene s obzirom da je i dalje veliki priliv pacijenata na bolničko liječenje.

Vlada Sarajevske županije je na današnjoj izvanrednoj sjednici prihvatila prijedlog Kriznog stožera Ministarstva zdravstva SŽ za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom o produženju aktualnih restriktivnih higijensko-epidemioloških mjera do 12. travnja ove godine, do 05.00 sati.

Ovim su produžene sve mjere kojima je ranije utvrđen rok isteka za subotu, 3. travnja ove godine.

To znači da do 12. travnja u SŽ neće moći raditi ugostiteljski objekti, kladionice, bazeni, teretane, sportski i spa centri, s tim da je kafićima i restoranima ostavljena mogućnost šalterske prodaje i dostave.

Također, policijski sat ostaje na snazi od 21.00 do 05.00, kao i u ostatku Federacije BiH.

Iako blago opada broj novozaraženih, mjere su produžene s obzirom da je i dalje veliki priliv pacijenata na bolničko liječenje.

Vlada je danas dozvolila i organizaciju natjecanja iz nastavnih predmeta, uz njihovo prolongiranje od deset dana od dana donošenja ovog zaključka. Ova natjecanja će se, prema uputama Vlade SŽ, organizirati uz strogo poštivanje svih higijensko-epidemioloških mjera, priopćeno je iz Službe za protokol i press SŽ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije