Sanski Most:

Medvjed upao u selo i oštetio automobil

medvjed
Foto: Nezavisne
28.09.2016.
u 12:07

Vlasnik kaže kako ga je oko dva sata ujutro probudio lavež pasa, nakon čega je pogledao kroz prozor i vidio velikog medvjeda kako skače po njegovom automobilu

Mještani Skucanog Vakufa, podgrmečkog sela koje je udaljeno dvadesetak kilometara od Sanskog Mosta, u velikom su strahu nakon što je tijekom protekle noći medvjed upao usred ovog mjesta te u značajnoj mjeri oštetio putnički automobil u vlasništvu mještanina Safeta Ćehića, pišu Nezavisne novine. 

Vlasnik kaže kako ga je oko dva sata ujutro probudio lavež pasa, nakon čega je pogledao kroz prozor i vidio velikog medvjeda kako skače po njegovom automobilu. Ćehić kaže kako je potom otišao po lovačku pušku i ispalio dva metka u zrak, nakon čega je životinja pobjegla. Dodaje kako je ujutro ustanovio da je zvijer odvalila više dijelova s prednje strane automobila, a na blatobranima su vidljivi tragovi oštrih zuba i kandži, kao i mnogobrojne dlake s krzna koje je zvijer ostavila iza sebe. 

"Ovo je zaista neobičan slučaj jer se moja kuća nalazi usred sela. Znači, medvjed se prošetao kroz čitavo selo i došao točno pred moju kuću. Prosto da čovjek ne povjeruje", čudi se Ćehić. Kaže kako je o svemu obavijestio policiju, čiji su pripadnici obavili uviđaj, a ispred njegovog obiteljsjkog doma okupio se veliki broj začuđenih i preplašenih mještana. Starica Šuhra Ćehić kaže kako se u ovom selu nikada nije dogodio ovakav slučaj, iako se događalo da se medvjed pojavi u blizini sela. 

Mještani kažu da od nadležnih institucija očekuju brzu reakciju kako se nešto slično ne bi ponovilo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?