Galaxy Note 8

Samsung u Mostaru predstavio mobitel s najboljom kamerom do sada

07.09.2017.
u 12:01

Ako se nađete u bilo kojem dijelu svijeta i hitno morate nešto prevesti, ne očajavajte. Novi Galaxy prepoznaje čak 71 svjetski jezik

Mostar je bio bosanskohercegovačka destinacija premijernog predstavljanja novog Samsungovog pametnog telefona. Najvažniji ljudi mobilnog giganta iz BiH predstavili su Galaxy Note 8 koji ima najveći zaslon od svih Note uređaja do sada, dijagonale 6,3 incha. Telefon je predstavio projekt trener Samsunga Hrvatska Denijel Jakupović.

- Novi Galaxy Note 8 je za one koji žele bolje, koji žele više, napravljen je od najfinijih materijala, kompaktan je i operativan. Osobno, kad se probudim volim pogledati što se događa u svijetu, bacim pogled na mailove, društvene mreže, pročitam vijesti... upravo pomoću ovog uređaja to će biti još jednostavnije. Primjerice, u jednom trenutku želite čitati vijesti i slušati glazbu, sada možete istovremeno koristiti dvije aplikacije, govori Jakupović.

Prepoznaje jezike

Posebno je zanimljiva S Pen olovka koja donosi potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom. Pa je tako umjetnik Enes Žuljević nacrtao Stari most na novom uređaju. Telefon prima i glasovne naredbe, a ako se nađete u bilo kojem dijelu svijeta i hitno morate nešto prevesti, ne morate očajavati. Novi Galaxy prepoznaje čak 71 svjetski jezik. Također, novi Galaxy je i vodootporan. Jasno je da novi Galaxy Note8 podiže ljestvicu poslovnih inovacija na novu razinu zahvaljujući naprednim značajkama koje unapređuju performanse, produktivnost i sigurnost za niz industrija, pojednostavljujući obavljanje poslovnih zadataka, o čemu je govorio i Damir Uzunović. - Ponovno predstavljamo uređaj koji pomjera granice. Saželi smo sve naše znanje, iskustvo, dizajn i istraživanje kako bi stvorili uređaj koji bi učvrstio našu poziciju proizvođača mobilnih telefona. Uređaj je u prodaji od 15. rujna, na svim tržištima u BiH Eronet, Mtel i BH Telecom, istaknuo je Uzunović.

Live fokus značajka

Novim mobitelom bio je oduševljen i moderator Haris Bilanović, poznati TV voditelj koji je zajedno s Jakupović istaknuo da se radi o telefonu koji će i kreativcima i poduzetnicima biti sjajan pratitelj u svim prilikama. Istaknuta je i kamera telefona koja je, prema riječima stručnjaka, Samsungova najbolja do sada. Ima Live Fokus značajku koja omogućava kontrolu dubinske oštrine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno – jedna široki, a druga uski kut. Sve u svemu, novi Galaxy je ono što će zadovoljiti mnoge.

 

Damir Uzunović: Saželi smo znanje, iskustvo, dizajn i istraživanje u ovaj uređaj

Denijel Jakupović: Novi Galaxy Note 8 je za one koji žele bolje, koji žele više

Haris Bilalović: Ovaj pametni telefon će biti sjajan i za kreativce i za poduzetnike

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije