Predsjedništvo HNS-a

Sabor HNS-a 28. siječnja, ubrzati aktivnosti na izmjenama izbornog zakona

hns
09.01.2017.
u 18:00

Na Sabor koji će se održati u Mostaru će biti pozvani svi izabrani dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti Hrvata u BiH

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora održalo je danas 12. proširenu sjednicu Predsjedništva u Mostaru. Na sjednici je govoreno o planovima za naredno razdoblje, prije svega planovima i načinu djelovanja Predsjedništva HNS-a, Glavnog vijeća HNS-a te svih odjela unutar Glavnog vijeća.

Predsjedništvo HNS-a uradilo je i presjek stanja aktualne političke situacije u BiH, te ocijenilo kako se aktivnosti na izmjenama i dopunama izbornog zakonodavstva moraju ubrzati, kako bi se cijeli proces stavio u proceduru.

Predsjedništvo HNS-a danas je jednoglasno potvdilo kako će se izvještajni Sabor HNS-a održati 28. siječnja u Mostaru.
Na Sabor će biti pozvani svi izabrani dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti Hrvata u BiH, te će se sukladno izbornom rezultatu s proteklih lokalnih izbora, mijenjati i struktura Predsjedništva i Glavnog vijeća HNS-a.

Nakon Sabora održat će se zajednička sjednica članova Predsjedništva HNS-a i članova Glavnog vijeća HNS-a vezana za daljnji rad i djelovanje krovne institucije Hrvata u BiH, priopćeno je iz Hrvatskog narodnog sabora. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije