DOBIO SLOBODNE DANE

Ronaldo liječi rane na odmoru s Georginom, podsjetio je na savršeno isklesano tijelo

cristiano ronaldo
11.05.2022.
u 19:11

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo dobio je nekoliko dana slobodno u Manchester Unitedu i iskoristio ih za odmor s izabranicom Georginom Rodriguez.

Nakon teške tragedije i gubitka novorođenog sina, Ronaldo se vratio nogometnim obavezama u Unitedu, ali kako je klub slobodan u narednom kolu engleske Premier lige, tako je i portugalski nogometaš dobio nekoliko iznenadnih slobodnih dana.

Iskoristio ih je za druženje s prijateljima i suprugom. Prvo je podijelio fotografiju s prijateljima Joseom Semedom i Joaom Paixaom, a onda i s djevojkom Georginom Rodriguez.

Zaljubljeni par je objavio fotografiju na kojoj uživa u suncu, a fanove je odmah privuklo savršeno isklesano tijelo nogometne zvijezde.

Tako je Ronaldo na najbolji mogući način iskoristio nekoliko dana odmora koje je Manchester United dozvolio svim svojim nogometašima.

Upravo odmor i jačanje veze s djevojkom Georginom pomaže mu da lakše izliječi rane nakon gubitka sina. Podsjetimo, Georgina i Cristiano postali su roditelji djevojčice Belle Esmeralde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?