Ante Šiljeg zaprosio Tinu Pehar

Romantična prosidba na ljubuškom Starom gradu

sada
25.04.2017.
u 17:44

Iako je ušao u odličnu formu koju je okrunio i spektakularnim nokautom u posljednjem meču već u prvoj rundi borbe protiv srpskog borca Rade Petrovića, poznatog metkovskog borca Antu Šiljega već neko vrijeme muče zdravstveni problemi, tako da je prvi put u životu otkazao meč koji je trebao imati u Cazinu, piše Ljportal.com.

Stoga je Ante primoran na pauzu od treninga i mečeva na nekoliko mjeseci. Zadnjih 8 ili 9 borbi Ante je imao problema u pripremama i na samim mečevima, a sve zbog ozljede ramena koju vuče već duže vrijeme i koja će na kraju morati operirati.

Međutim, sve to skupa nije spriječilo Antu da napravi važan korak u životu, a to je prosidba njegove djevojke Tine Pehar. Ante je to učinio romantičnom porukom zajedno sa svojim prijateljima. Na velikom platnu koji su držali Antini prijatelji Ruđo i Milan na brdu iznad Ljubuškog pisalo je: TINA, hoćeš li se udati za mene??? Tvoj Ante!

I rekla je: DA! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije