ISPRED MINISTARSTVA U 11

Roditeljima odgojiteljima podršku pruža i udruga U ime obitelji

08.01.2022.
u 10:43

Hrvatskoj udruzi roditelja odgojitelja (HURO) i Građanskoj inicijativi "U djeci je budućnost" pridružila se Željka Markić i udruga U ime obitelji. 

Svi oni zajedno će u 11 sati održati press konferenciju na temu državnog nadzora u Gradu Zagrebu zbog retrogradnog ukidanja mjere roditelj odgojitelj, podnošenja zahtjeva Ministarstvu uprave za ocjenu zakonitosti Odluke Grada Zagreba o ukidanju mjere roditelj odgojitelj te drugih aktualnosti.

Svoje okupljanje i konferenciju najavili su ispred Ministarstva pravosuđa i uprave u Zagrebu.

Inače, udruga U ime obitelji je stala je na stranu roditelja odgojitelja nakon što je gradska skupština 9. prosinca donijela odluku o izmjeni mjere.

Iz spomenute udruge su sredinom prosinca naveli da su zabrinuti, kako tvrde, zbog društveno neodgovornog i protupravnog ponašanja, gradonačelnika Tomislava Tomaševića i platforme Možemo i navode da je gradonačelnik “oduzeo sredstva za život oko 21.000 djece i 8000 novorođenčadi suprotno predizbornom obećanju temeljem kojeg je dobio priliku obnašati vlast”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije