jezivo

Roditelji se šokirali kada su vidjeli što leži kraj bebe u krevetiću

Foto: Facebook
26.06.2017.
u 15:30

Laura Haigh i njezin partner Dean Evans provjeravali su spava li njihov sin kada su na kameri vidjeli nešto zastrašujuće

Gledati svoje dijete kako spava izaziva vjerojatno jedne od najljepših osjećaja koji se javljaju kod roditelja. No, ono što su Laura Haigh i njezin partner Dean Evans vidjeli dok su gledali svog 18-mjesečnog sina kako spava u njima nije izazvalo ništa lijepo.

Oni su, naime, postavili nadzor za bebe s kamerom iznad njegovog krevetića nakon što je pokušao izaći iz njega. Iz dnevne sobe promatrali su tako svoga sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala malenoga.

Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe. Otac dječaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvjedića, no kada je pogledao u krevetić nije bilo ništa ondje osim malenog Sebastiana kako mirno spava.

No, kamera je i dalje pokazivala kako nešto leži kraj njega.

– Što god da je to bilo, ležalo je ondje do 1.30 sati dok ga nisam morala nahraniti. Onda je nestalo, no tijekom noći je mijenjalo pozicije – priča majka.

Obitelj ističe kako ovo nije prvi put da im se takvo nešto dogodilo. Često, kažu, čuju čudne zvukove po kući te pronalaze slike okrenute naopako. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije