PREDIVNA GESTA

Roditelji nisu znali kako proslaviti rođendan kćeri u samoizolaciji, no susjed smislio super ideju

31.03.2020.
u 21:31

Slaviti rođendan tijekom izolacije i nije neko veselje kao inače, ali stanovnici jedne ulice u Southamptonu odlučili su staviti osmijeh na lice 8-godišnjoj djevojčici koja se našla u toj situaciji, piše UNILAD.com. Rob i Alison Thomas bili su zabrinuti kako će proslaviti 8. rođendan svoje kćeri Sophie jer su u izolaciji, ali genijalnu ideju smislio je jedan susjed zahvaljujući kojem će malena Sophia pamtiti ovaj dan zauvijek. Alison je na Facebooku zamolila susjeda može li u šetnji dati njezinoj kćeri čestitku barem, kako bi Sophia vidjela da ljudi znaju da joj je rođendan, a on je smislio bolju ideju.

Napravio je grupu na WhatsAppu sa susjedima i predložio da svi izađu u svoje vrtove i na prozore i otpjevaju pjesmu 'Sretan rođendan'. Alison i Rob su se složili, kao i ostatak ulice i dogovorili su da će u 10 ujutro svi iznenaditi djevojčicu. "Bili smo zabrinuti oko cijelog rođendana, kako će ga jedna 8-godišnja curica provesti u izolaciji? Susjed je došao na ovu ideju, a mi smo pristali. Sophia je bila iznenađena i u šoku", rekao je otac Rob. Nažalost, ne može ga proslaviti s prijateljima uskoro, ali roditelji su joj omogućili veliku tortu, a planiraju i napraviti roštilj u dvorištu.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?