posljednji put viđen 22. prosinca

Roditelji nestalog 16-godišnjaka nude kuću za informaciju o sinu

roditelji
16.02.2016.
u 20:48

"Nudimo kuću i imanje samo da nam netko kaže što se dogodilo našem djetetu", kroz suze pričaju roditelji 16-godišnjeg Dragoljuba iz Gradiške koji je nestao prije skoro dva mjeseca.

Neizvjesnost je velika muka, najveća od svih, kažu Misimovići, koji već 56 dana nemaju nikakvih vijesti o sinu.

"Samo gledas kroz prozor, očekuješ da se pojavi, znači ne znam šta bih dao, kuću sam radio za njih dvoje to je najmanje što mogu dati", riječi su oca Bogdana Misimovića za ATV.

"Iskreno krijemo se jedni od drugih u neki kutak i isplačemo se da možemo taj dan nastaviti", priča majka Mirjana Misimović.

Ni u Centru javne sigurnosti Banja Luka nemaju novih saznanja o tome gdje je 16-godišnji Dragoljub Misimović. Ponavljaju da rade sve što mogu kako bi pronašli dječaka. 

Dragoljub je posljednji put viđen 22. prosinca oko 18 sati kada je napustio nastavu i od tada mu se gubi svaki trag. Iz škole je otišao bez osobnih stvari, torbe i jakne.

Misimovići su se čak preselili kod rodbine u centar Gradiške, kako bi bili bliže mjestu njegovog nestanka. Posebno ih muče brojne dezinformacije o tome gdje bi se dječak mogao nalaziti, prenosi Prvi.tv

Dosad su svašta čuli – da je viđen na Savskom keju, graničnom prijelazu, kao i u Banja Luci, a često se spominjalo da je riječ o samoubojstvu. Obitelj u to ne želi povjerovati, navodi ATV.

"Uglavnom puno smo se zezali, smijali se, družili se i šta ja znam, od malih nogu pa do dan danas", kaže Marija Misimović, sestra nestalog mladića.

I dalje sumnjaju da je otet, pa su kontaktirali i policiju Hrvatske u Novoj Gradišci. U svojoj muci, razmišljaju i da unajme privatnog detektiva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?