Bevanda - Vukićević

Regionalna suradnja otvara put ekonomskom prosperitetu

31.01.2018.
u 10:47

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda primio je danas u oproštajni posjet veleposlanika Republike Srbije u BiH Stanimira Vukićevića.

Bevanda je zahvalio Vukićeviću na profesionalnom, ali i prijateljskom odnosu koji je imao prilikom rješavanja bilo kojeg pitanja u odnosima BiH i Srbije.

Na sastanku je ocijenjeno da je regionalna suradnja nešto što otvara put i ekonomskom prosperitetu, ali i zbližavanju ljudi s ovih područja.

Vukićević, koji je imao dva diplomatska mandata u BiH, naglasio je da će i ubuduće imati prijateljski odnos prema BiH i radovati se svakom novom uspjehu.

Kako je naglašeno tijekom sastanka, obje zemlje opredijeljene su za put ka Europskoj uniji, gdje regionalna suradnja ima važno mjesto i gdje nema mjesta rivalitetu, priopćeno je iz Ministarstva financija i trezora BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije