vlada FBiH

Raspisuje se novi natječaj za izbor rukovodstva Agencije za bankarstvo

 Agencije za bankarstvo
24.03.2016.
u 15:10

Na današnjoj sjednici Vlade FBiH data je suglasnost na Prijedlog ugovora o savjetovanju između Vlade FBiH i Međunarodne financijske korporacije, a za potpisivanje Ugovora je, u ime Vlade FBiH, ovlašten federalni premijer Fadil Novalić.

 Vlada FBiH donijela je Odluku o poništavanju javnog natječaja objavljenog 2.12.2015. godine, te o raspisivanju ponovnog natječaja za izbor i imenovanje direktora Agencije za privatizaciju u FBiH. Utvrdila je opće uvjete za izbor i imenovanje direktora APF-a i tekst novog javnog natječaja, stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

 Danas je Vlada utvrdila uvjete i kriterije za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, te donijela Odluku o raspisivanju javnog oglasa za izbor i imenovanje zamjenika direktora ovog federalnog zavoda. Imenovana je Komisija za provođenje postupka te utvrđen tekst javnog oglasa za izbor kandidata za zamjenika direktora, prenosi Fena.

 Za sudjelovanje u radu i odlučivanju na skupštinama gospodarskih društava ovlašteni su Marinko Bošnjak (Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo), Jasmina Pašić (Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar) i Amadeo Mandić (Međunarodni aerodrom Sarajevo d.o.o. Sarajevo).

 Za predstavnike Federacije BiH u Savjetodavnoj komisiji za dug na razini Bosne i Hercegovine danas su imenovani Jelka Milićević, Samir Bakić (članovi), Mensura Kožo i Vedad Nezirić (zamjenici članova).

 Izmijenjenim Rješenjem, za člana Koordinacijskog tima Vlade FBiH za pitanja europskih integracija imenovana je Mia Glamuzina.

 Federalno ministarstvo rada i socijalne politike danas je zaduženo da, u što kraćem roku, za Vladu FBiH pripremi prijedloge akata potrebnih za provođenje procedure izbora kandidata za imenovanje predsjednika i članova Upravnog odbora Federalnog zavoda za zapošljavanje.

 Vlada je obustavila dosadašnju i pokrenula novu natječajnu proceduru za izbor i imenovanje direktora, zamjenika direktora i članova Upravnog odbora Agencije za bankarstvo FBiH.

 U komisiju za provođenje postupka javne nabavke roba, odnosno usluga, imenovani su Denijel Pelidija (predsjednik), Mirjana Vučić, Mia Glamuzina, Mensura Hasifić, Olja Lovrinović i Boris Katalinić.

 Vlada je Gorana Miraščića imenovala za člana Komisije za sredstva plasirana iz malezijske donacije i japanskih grantova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije