IDDEEA

Raspisan novi natječaj za izradu bh. putovnica

11.08.2017.
u 19:17

Agencija za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) BiH raspisala je novi natječaj za nabavku knjižica za putovnice nakon što je Ured za razmatranje žalbi BiH poništio posljednji natječaj zbog žalbi koje su uložile zainteresirane tvrtke, piše Klix.ba. 

Natječaj je raspisan 10. kolovoza, a ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a iznosi 25,6 milijuna KM. Rok za prijavu je do 26. rujna ove godine do 10 sati, a ponude će biti otvorene isti dan u podne. 
Novi natječaj se odnosi na razdoblje od četiri godine i to od ožujka 2018. do 2022. godine.

Podsjetimo, prethodni natječaj je poništio Ured za žalbe nakon pritužbi tvrtke Gemalto iz Francuske i OST iz Austrije jer uvjete, poput tog da na putovnicama treba biti polikarbonatna, prozirna, višeslojna folija, može ispuniti mali broj tvrtki. 

Trenutno izradu knjižica za putovnice vrši banjolučka tvrtka Muehlbauer s kojom je potpisan ugovor na 12 mjeseci (do ožujka 2018. godine), nakon što su prethodni natječaji pali, a kako građani ne bi ostali bez putovnica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije