Nakon izlaska iz pritvora

Radončić: Nije vrijeme da govorim tko mi montira, koalicija je stabilna

Fahrudin Radoncic
Klix
17.02.2016.
u 14:02

"Koalicija je stabilna. Provokacija s mojim uhićenjem nije destabilizirala snažnu i potrebnu bošnjačku koaliciju koja je u interesu cijele BiH", kazao je Radončić

Nakon izlaska iz pritvora, lider SBB-a i bivši ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić je ispred Suda BiH novinarima izjavio da "provokacija s njegovim uhićenjem neće destabilizirati koaliciju SBB-a i SDA-a.

"Koalicija je stabilna. Provokacija s mojim uhićenjem nije destabilizirala snažnu i potrebnu bošnjačku koaliciju koja je u interesu cijele BiH, a ne samo tog naroda", kazao je Radončić. 

Na pitanje tko to montira Radončiću, on je kazao kako će biti vremena da se o tome razgovara.

"Odlično znate jeste li skloni kriminalnim radnjama, ako vam netko montira da vršite pritisak na nevažne, vama nepoznate svjedoke ili nevažne, najbolje znate kako se to naziva", rekao je Radončić ispred Suda BiH, javlja Klix. 

Novinarima je kazao kako još uvijek nije pročitao cijeli tekst odluke Suda BiH o ukidanju pritvora te da nije njegovo da komentira. 

"Time će se baviti moj odvjetnički tim. Ja se trebam posvetiti jačanju koalicije, izgradnji, zapošljavanju i svom poslu. Neka svatko radi svoj posao", izjavio je Radončić. 

Podsjetimo, bivši ministar sigurnosti i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić danas je izašao iz pritvora nakon što mu je Sud Bosne i Hercegovine odredio mjere kućnog pritvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?