nakon povratka iz Prištine

Radončić: Koalicija sa SDA može opstati

Fahrudin Radončić
02.11.2016.
u 18:06

Radončić je nakon povratka iz Prištine gdje je bio svjedok u slučaju koji se na kosovskom sudu vodi protiv Nasera Keljmendija kazao da tijekom svog svjedočenja "nije mislio na Bakira Izetbegovića" i naveo da koalicija sa SDA može opstati.

Na Sudu Bosne i Hercegovine danas je nastavljeno suđenje u slučaju koji se vodi protiv lidera SBB-a i izaslanika u Domu naroda Parlamenta BiH Fahrudina Radončića i ostalih.

Kao svjedoci na ovom ročištu u Sudu BiH pozvani su vlasnik Moje klinike Emir Talirević, tužitelj Tužiteljstva BiH Dubravko Čampara i biznismen Safet Oručević, javlja N1. 

Radončićeva izjava o "bošnjačkoj državnoj mafiji" za koju je na sudu u Prištini kazao da stoji iza ubojstva Ramiza Delalića Ćele izazvala je veliku buru u SDA odakle su ovakve izjave najoštrije osudili.

Radončić je nakon povratka iz Prištine gdje je bio svjedok u slučaju koji se na kosovskom sudu vodi protiv Nasera Keljmendija kazao da tijekom svog svjedočenja "nije mislio na Bakira Izetbegovića" i naveo da koalicija sa SDA može opstati. Kako je kazao lider SBB-a, svemu će se više znati nakon sutrašnjeg sastanka.

Jedan od svjedoka na današnjem ročištu bio je i biznismen Safet Oručević koji je kazao kako ga je "Bakir Izetbegović prošle godine zamolio da ga pomiri s Radončićem".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?