lider SBB

Radončić: Koalicija je 'ljubav iz nužde'

Fahrudin Radončić
27.11.2016.
u 18:27

Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić, gostujući u emisiji "Tačka na 7" na N1, komentirao je mnoge dnevno-političke aktualnosti u BiH. Radončić je, između ostalog, govorio i o koaliciji SDA - SBB.

- Za ekonomski standard zemlje nije dobro da mi sjedimo po privatnim kućama, nego da vodimo politike na službeni način - kazao je Radončić.

- Koalicija je "ljubav iz nužde". SDA i SBB na razini ministara, zastupničkih grupa rade odlično i tu do sada nije bilo nijednog konfrontiranja. Takve odnose treba tako tretirati. Ne treba očekivati da budemo osobni prijatelji - kazao je.

Predsjednik SBB-a je kazao da su njegove izjave sa suđenja u Prištini krivotvorene te da nije bilo zahlađenja odnosa s SDA.

- Ja sam se nakon pritvora, koje ima elemente da je politički motiviran, nastavio ponašati normalno. Formirali smo zajedničke liste s SDA, nije bilo nikakvih zahlađenja odnosa. Moje izjave sa suđenja u Prištini su krivotvorene, što se može vidjeti kroz transkripte sa suđenja - dodao je Radončić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?