orašje

Radni sastanak predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića s izabranim dužnosnicima HDZ-a BiH

01.09.2017.
u 19:49

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom danas je u Orašju održao redoviti sastanak s gradonačelnicima i načelnicima, a riječ je o sada već ustaljenoj praksi održavanja ovakvih sastanaka na aktualne teme lokalnih zajednica.

Domaćin današnjeg sastanka načelnik općine Orašje, Stanko Vincetić pozdravio je sve nazočne i s drugim kolegama predložio Dnevni red, odnosno teme sastanka te je prezentirao trenutačnu situaciju u općini Orašje. Ukazao je na projekte koje se provode kako bi se poboljšali životni uvijeti svih žitelja, među ostalim ukazao i na probleme graničnih prijelaza, kako poboljšati uvijete rada, osigurati bolje usluge, a spriječiti zlouporabe.

Na sastanku se razgovaralo o mnogim temama, kako pomoći općinskim, gradskim kao i županijskim vlastima, kako ovdje u Posavini, tako i na svim ostalim prostorima.

Također se razgovaralo i o mogućnosti razvoja i unaprijeđenja života kroz ekonomske, gospodarske, infrastrukturne i druge projekte.

Jedna od posebnih tema bila je prava i položaj hrvatskih branitelja kao i problemi s kojima se suočavaju.

Kroz raspravu o ovim temama, mnogi načelnici i gradonačelnici istakli su i druge probleme s kojima se susreće njihova zajednica kako bi ih na vrijeme i u koordinaciji s višim razinama vlasti riješili na zadovoljstvo stanovnika lokalne zajednice.

Svi su podržali i pozdravili ovakvu vrstu sastanaka jer doprinosi bržem i boljem rješavanju svih problema lokalnih zajednica.

Dogovoren je i idući sastanak, kojemu će domaćin biti načelnik Žepča Mato Zovko.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?