Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Radio Herceg Bosne i Običan radio zabranjeni u uredu federalne revizije u Mostaru

25. listopada 2021. u 11:01 1 komentara 2068 prikaza

Od prošloga tjedna u područnome Uredu za reviziju institucija u Federaciji Bosne i Hercegovine u Mostaru zabranjeno je slušanje Radija Herceg Bosne i Običnog radija sa sjedištem u Mostaru.  

Kako se doznaje razlog je "neprimjereni sadržaj". U uredu smještenom u zapadnome dijelu Mostara ove dvije radijske postaje posve normalno su se mogle slušati, dok se nisu dogodile "kadrovske promjene". Nakon toga je jednoj uposlenici bez ikakva razloga zasmetalo emitiranje sadržaja programa Radija Herceg Bosne i Običnog radija. 

 | Autor :

Nakon što je prošloga tjedna ovaj ured posjetio i glavni federalni revizor Dževad  Nekić, zaposlenicima je upućena usmena "zapovijed" da se te dvije postaje ne mogu više slušati na radijskome prijamniku uz objašnjanje kako emitiraju neprimjeren sadržaj. Ako je poznato da ove dvije radijske postaje godinama besprijekorno rade te da nisu imale ni opomenu, a kamoli kaznu od strane Regulacijske agencije za komunikacije (RAK) ili pak sudova, institucija koje su jedino nadležna procjenjivati je li netko emitira prijeporan sadržaj, onda se njihova zabrana emitiranja u uredima federalne revizije u Mostaru može ocijeniti samo šovinizmom prema drugima i drukčijima.

  • drazenr:

    Talibani se previše uzdigli ,biti će bolno kada tresnu o zemlju