Mostar

Radi se rekonstrukcija vodovodne mreže i grade se dva kružna toka

18.09.2017.
u 12:00

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže i izgradnja dvaju kružnih tokova u Ulici kralja Tvrtka, a koji su počeli 4. rujna, u punom su jeku. Promet na dijelu Ulice kralja Tvrtka, od zgrade stare kirurgije do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića, u potpunosti je obustavljen, piše Večernji list BiH. 
Istodobno, promet u Ulici kneza Domagoja odvija se dvosmjerno te je parkiranje u toj ulici zabranjeno.
Podsjetimo i na to da su istoga dana počeli radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita, na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija - most Sutina - Ulica maršala Tita).
Radovi na toj lokaciji neće dovesti do obustave prometa, ali, zbog izvođenja radova, sudionike u prometu poziva se na povećani oprez prilikom prolaska tom dionicom jer će dolaziti do povremenog preusmjeravanja prometa.

Vodovodna mreža

- Uklanjaju se stare željezne vodovodne cijevi i stavljaju plastične. Krenuli smo s mijenjanjem na raskrižju kod stare kirurgije, problema u radu nema, jedino nas usporava to što, baš zbog toga što radimo kod bolnice, ne smijemo zatvoriti vodoopskrbu na toj lokaciji ni trenutka - kazali su nam sugovornici s gradilišta. Uz zamjenu dotrajalih vodovodnih cijevi na lokaciji od stare kirurgije do Rondoa, rade se i slivnici za oborinske vode.

Regulacija prometa

Radove izvodi poduzeće HP Investing d.o.o. Mostar, a rok za završetak radova je 120 dana.
Za to vrijeme u ovom dijelu grada ostaje na snazi posebna regulacija prometa, vozače se poziva na oprez, a građane na strpljenje, no, u svakom slučaju, kad radovi budu završeni, to će biti veliki plus za grad, kao i, naravno, njegove građane jer će novi kružni tokovi uvelike smanjiti gužvu u tom dijelu grada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?