Kakvo nas vrijeme čeka

Provjerite: Gdje će u BiH idućih dana padati kiša, a gdje se očekuje vjetar?

25.02.2024.
u 13:44

U Bosni i Hercegovini danas je pretežno oblačno vrijeme s kišom. Na vrhovima planina snijeg. Više padalina je u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu zemlje do 12, a dnevna od 8 do 14 stupnjeva, navodi se u prognozi iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.   

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme bit će i u ponedjeljak. Kiša se očekuje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab u Posavini sjeverni, a u ostatku zemlje južni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu zemlje do 10, a dnevna od 10 do 16 stupnjeva.

U utorak će biti pretežno oblačno vrijeme lokalno sa slabom kišom ili pljuskovima. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu zemlje do 12, a dnevna od 11 do 16, u sjevernim područjima Bosne do 19 stupnjeva.

Pretežno oblačno bit će i u srijedu. Povremeni i slabi lokalni pljuskovi su mogući u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 12, a dnevna od 12 do 18, na jugu i sjeveru zemlje do 20 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?