Zdravlje iz šume:

Protein koji ubrzava metabolizam i svi ga volimo

08.05.2017.
u 18:00

Metabolizam koji normalno funkcionira važan je za zdravlje, a također doprinosi željenom smanjenju viška masnoća nakupljenih kroz zimsko razdoblje, piše Net.hr.

Vjerujemo da ste već isprobali sto načina kako bi ubrzali metabolizam i svoju probavu doveli u normalu. Svaki organizam se razlikuje, pa ono što pomogne vama ne mora nužno pomoći i drugima. Ipak, daleko od svih farmaceutskih proizvoda najbolji lijek za metabolizam je zdrava prehrana.

Proteini zvani gljive

Proteini su prirodni lijek za ubrzavanje metabolizma, a čarobna namirnica koja je puna vlakana i proteina su gljive. Osim što su dobre za probavu, konzumacijom gljiva žene smanjuju mogućnost obolijevanja od karcinoma dojke.

Gljive se zaista mogu spremiti na razne načine tako da i ako vam nisu najomiljenija namirnica možete ju zakamuflirati u raznim povrtnim jelima. Vi okus nećete osjetiti, a vaše tijelo će dobiti porciju zdravih proteina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije