Mostar

Propao asfalt nakon prve obilnije kiše

05.01.2016.
u 07:00

Sanacija prometnice u Zaliku, iskopane zbog radova na kolektoru, urađena je loše Slična 'nezgoda' dogodila se i u Ulici S. Radića, kod Konzuma. Asfalt je ispucao cijelim kolničkim trakom, od ruba do šahta na sredini ulice

Trebala je pasti prva kiša kako bi se ispostavilo da sanacija prometnice u mostarskom naselju Zalik, iskopane zbog radova na kolektoru, nije urađena kako treba. Nakon prve kiše propao je sloj asfalta koji je postavljen samo nekoliko dana prije Nove godine. Jučer smo došli na mjesto događaja i uvjerili se da je prometnica "polovično" sanirana, točnije rupa koja se pojavila je zatrpana zemljom kako bi se promet mogao odvijati i tim kolničkim trakom, ali kompletna sanacija nije urađena. No, Mostarcima to kao da ne smeta. Vjerojatno su i oni, poučeni dosadašnjim mnogobrojnim primjerima nemarnosti i traljavosti, izgubili volju pozvati na odgovornost one koji su za ovakve stvari i odgovorni. - Ne znam što bih vam rekla. Ružno jest, ali događa se. Stanujem tu u neboderu u Zaliku, s prozora svaki dan mogu vidjeti kako radovi napreduju i ne bih unaprijed osuđivala nikoga. Treba imati razumijevanja i za te ljude, vjerujem da se trude kako bi posao uradili kako je najbolje moguće, da bi nam u budućnosti svima bilo ljepše, kazala je sugrađanka Amela, koja nije bila raspoložena za fotografiranje kad smo je zamolili za komentar te dodala: - Važno je da svi imamo malo više strpljenja i razumijevanja. Izgradnjom kolektora riješit će se mnogi problemi, a tako veliki projekt ne može se završiti preko noći i realno je da bude i poteškoća. Vjerujem da će se sve to kvalitetno završiti, kazala je naša sugrađanka. Napomenimo još i to da se sličan problem dogodio i u Ulici Stjepana Radića, kod zgrade Konzuma (nekadašnji Mercator). Asfalt je ispucao cijelim kolničkim trakom, od ruba sve do šahta na sredini ulice. Mostarski Vodovod započeo je početkom prosinca s radovima kojima će se riješiti problem oborinskih voda u naselju Eksperiment i kod TC Piramida. Radovi bi trebali trajati 40 radnih dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije