Akcija FUP-a

Kod Velike Kladuše pronađen eksploziv u antiterorističkoj akciji

mine
25.03.2016.
u 19:19

Prilikom pretresa pronađena je određena količina minsko eksplozivnih sredstava (trombloni, TNT exploziv i sl.), te određena količina streljiva

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) su u sklopu aktivnosti na borbi protiv terorizma, nasilnog ekstremizma i radikalizma, a u suradnji s Obavještajno sigurnosnom agencijom BiH, danas su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Unsko-sanske županije poduzimali aktivnosti na području općine Velika Kladuša, javlja Fena. 

Vezano za navedene aktivnosti, a postupajući po Naredbi Općinskog suda u Velikoj Kladuši izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području Velike Kladuše kojom prilikom je pronađena određena količina minsko eksplozivnih sredstava (trombloni, TNT exploziv i sl.), te određena količina streljiva. 

Policijski službenici Federalne uprave policije nastavljaju aktivnosti na provođenju istrage u cilju dokumentiranja predmetnih krivičnih djela i izvršitelja, priopćeno je iz FUP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?