u nedjelju 21. kolovoza

Promocija izvedenih radova na javnoj rasvjeti u Neumu

neum
18.08.2016.
u 10:56

U sklopu obilježavanja Dana općine Neum, kada se održava niz kulturnih i sportskih manifestacija, održati će se i promotivna aktivnost – promocija javne EE rasvjete u Neumu.

Tim za energetsku učinkovitost Općine Neum i udruga Mare Nostrum iz Neuma će provesti promotivnu aktivnost „Promocija izvedenih radova na javnoj rasvjeti Surdup I.“. Promotivna aktivnost će se održati u nedjelju 21. kolovoza na šetalištu Surdup I. gdje je postavljena nova LED javna rasvjeta. Početak promocije planiran je u 19.30h.

Događaj se organizira u sklopu projekta „CB-GREEN ; Prekogranično - zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje“,  kojeg financira Europska unija u okviru IPA Programa prekogranične suradnje. Upravo kroz ovaj projekt promovira se energetska učinkovitost, korištenje obnovljivih izvora energije i zaštita okoliša, te je kroz isti postavljena javna Led rasvjeta na šetnici Surdup I, izvršena zamjena postojećih svjetiljki s LED svjetiljkama u Ulici dr. Franje Tuđmana, a u tijeku je postavljanje i solarne rasvjete na poluotoku Klek, također u Neumu.

Tim povodom, na samoj promociji izvedenih radova- biti će nazočan i načelnik Općine Neum, dr.med, Živko Matuško, predsjednik i članovi Općinskog Vijeća Neum, te ostali uvaženi gosti.

Također, na šetalištu u Surdupu biti će postavljen Info pult na kojem će članovi EE tima građane informirati o samom projektu CB-GREEN, o korištenju obnovljivih izvora energije, energetskoj učinkovitosti kao i o samoj prednosti nove rasvjete u gradu, priopćeno je iz Općine Neum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?