jačanje i razvoj poslovanja

Promjene u menadžmentu Konzuma u BiH, Imširović novi direktor

28.08.2018.
u 14:37

Izvanredni povjerenik Agrokora Fabris Peruško i njegova zamjenica Irena Weber danas su u Konzumu d.o.o. Sarajevo održali niz sastanaka s upravom te Agrokorove kompanije na kojima su prezentirali promjene u menadžmentu Konzuma u BiH usmjerene na daljnje jačanje i razvoj poslovanja.

Dosadašnji direktor Konzuma Tomislav Bagić i izvršni direktori Tomislav Primorac i Kristina Alebić u dogovoru s izvanrednom upravom vraćaju se u Hrvatsku na nova radna mjesta unutar Agrokora, a novi direktor postaje Nihad Imširović.

Imširović je na jučer održanoj sjednici Nadzornog odbora Konzuma imenovan u Upravu, a po završetku primopredaje poslova postat će službeno i novi direktor kompanije.

Peruško i Weber danas će se, zajedno s dosadašnjom i novom upravom Konzuma u Bosni i Hercegovini, sastati i s predstavnicima najvećih Konzumovih dobavljača s kojima će razgovarati o dosadašnjoj i budućoj suradnji.

Nihad Imširović u Konzum dolazi s pozicije direktora društva Klas d.d. Sarajevo na kojoj je od 2016. Riječ je o menadžeru koji već bio zaposlen u Agrokorovim kompanijama u Bosni i Hercegovini, priopćeno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije