Radovi u Mostaru

Prometnica od Bulevara do Gimnazije Mostar uskoro će biti puštena u promet

31.05.2017.
u 07:00

Projekt izgradnje kolektora oborinskih voda i pročistača otpadnih voda, koji se već dulje provodi u Mostaru, jedan je od najvećih građevinskih projekata ikad u gradu na Neretvi. Dugo pripremani projekt obnove i proširenja postojećeg kanalizacijskog sustava riješit će brojne infrastrukturne probleme u gradu.

Vrijednost projekta procjenjuje se na 130 milijuna konvertibilnih maraka, a radovi se odvijaju predviđenom dinamikom.

U gradu su također evidentne velike prometne gužve, a gradnja kolektora i pročistača otpadnih voda odvija se istodobno na više lokacija, i to na najprometnijim mjestima.

Prometni čepovi

Trenutačno su najveći radovi na raskrižju kod Španjolskog trga te na raskrižju kod hotela Ero. Promet se odvija otežano i već neko vrijeme u Mostaru su zamjetne gužve i prometni čepovi upravo zbog preusmjeravanja prometa zbog radova. U posljednje vrijeme, zbog intenziviranih radova i velikih gužvi, plasiraju se razne (polu)informacije o tijeku radova, kašnjenju u njihovu izvođenju, kao i o velikom negodovanju građana, no gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić kaže kako svi radovi idu prema planu.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?