Mostar

Prof. dr. Zoran Tomić ponovno izabran za dekana Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru

adfdf
07.03.2017.
u 14:27

Prof. dr. Zoran Tomić, dosadašnji dekan Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru ponovno je izabran na tu funkciju na današnjoj sjednici Fakultetskog vijeća.

Kroz film je prikazan protekli četverogodišnji mandat dekana Tomića koji je izložio i buduće korake odnosno istaknuo misiju, viziju kao i ključne izazove s kojima se fakultet suočava. Posebno je naglašena važnost društvenog cilja, odnosa prema društvenoj zajednici.

U programu je istaknuto kako studenti ostaju u središtu pozornosti te je naglašena važnost organizacije kroz sve organizacijske segmente. Primarni zadatak je raditi na kvaliteti nastave i osiguranju kvalitete, sudjelovati u znanstveno – istraživačkim radovima i projektima te razvijati suradnju s drugim znanstvenim institucijama.

Ključni izazovi koji su postavljeni jesu međunarodna suradnja po kojoj Filozofski fakultet prednjači, ali zbog razine na kojoj jest međunarodna suradnja ostaje izazov. Osim toga potrebno je biti u korak s razvojem novih tehnologija kao i razviti sustav cjeloživotnog učenja, prenosi Treci.ba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?