velika gospa

Pripremite se za najveći marijanski blagdan uz darove Večernjeg lista

13.08.2019.
u 12:42

Mnogi pronalaze utjehu u molitvi, posebno onoj upućenoj Djevici Mariji. Zato smo u tjednu prije njezina najvećeg blagdana za vas pripremili darove. U nedjelju vas je u Večernjem listu čekao molitvenik „Velika Gospa“ na 36 stranica s molitvama, meditacijama i pjesmama posvećenim Bogorodici.

Zatim Večernjak daruje Gospine sličice od ponedjeljka do Velike Gospe. U ponedjeljak je u Večernjem listu bila sličica Kraljice Mira iz Međugorja, u utorak Majke Božje Bistričke, a u srijedu vas čeka sličica Majke Božje Trsatske.

Na sam blagdan Velike Gospe u specijalnom izdanju Večernjaka pronađite posljednju sličicu, onu Gospe Sinjske. Uz sličicu će vas u Večernjaku dočekati i prilog na osam stranica o marijanskim svetištima u kojem možete pročitati kako su nastala najpoznatija hrvatska svetišta te o čudima koja su se tamo odvila.

Svaki dan do blagdana uz Večernjak vas čekaju darovi koji pomažu da blagdan Velike Gospe ove godine dočekate spremna srca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?