padaju temperature

Pripremite kišobrane, sljedeći tjedan stiže promjena vremena

kisa
07.07.2019.
u 12:53

Nakon natprosječno visokih temperatura u prvom tjednu srpnja, sljedeći tjedan u BiH stiže zahlađenje. Meteorolozi najavljuju pljuskove praćene grmljavinom i pad temperatura. 

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda od ponedjeljka, 8. srpnja očekuje se nestabilno vrijeme s kišom, piše Klix.ba. 

"Obilnije padaline moguće su u zapadnim i sjevernim područjima Bosne. Temperature zraka bit će u padu tako da će osjećaj vrućine nestati. Jutarnje temperature zraka kretat će se od 12 do 16 stupnjeva u Bosni, a na jugu zemlje do 18 stupnjeva. Temperature zraka tijekom dana u Bosni bit će oko 24, a u Hercegovini do 28 stupnjeva", priopćio je Dženan Zulum, meteorolog Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Sutra će u Bosni preovladavati umjereno do pretežito oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežito sunčano. U većem dijelu Bosne moguća je kiša praćena lokalnim pljuskovima s grmljavinom. U Hercegovini poslije podne lokalni pljuskovi uglavnom na sjeveru. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna od 24 do 29, na jugu do 33 stupnja

U utorak, 9. srpnja, veći dio dana će preovladavati pretežito oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tijekom dana se očekuje prestanak padalina i razvedravanje. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna od 19 do 25, na jugu od 26 do 31 stupanj.

Pretežito oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima očekuje nas i u srijedu. Jutarnja temperatura od 9 do 14, na jugu od 15 do 19, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu do 31 stupanj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?