Drama u Banjoj Luci

Prijeteći da će se zapaliti plinskom bocom odgodio deložaciju

23.08.2016.
u 08:00

Prijeteći da će se zapaliti plinskom bocom, Radomir Kuzmić iz banjolučkog naselja Česma uspio je odgoditi deložaciju iz kuće u kojoj živi sa suprugom i dvoje djece.

- Ja sam žrtva korumpiranih pojedinaca u sudstvu – vikao je Kuzmić i prijetio da će nauditi sebi i svima koji pokušaju na silu ući u kuću. On se tako oko 10 sati zaključao na katu dok su žena i kći s tridesetak susjeda bili ispred.

- Došli smo pomoći susjedima i spremni smo ih braniti svojim tijelima. Radovanu smo pomogli nabaviti benzin, plinsku bocu, pa i otrov (!?), kako bi spriječio deložaciju – izjavio je jedan od nazočnih. Osnovni sud u Banjoj Luci zakazao je deložaciju jer je još 2009. poništen ugovor kojim je Kuzmić svoju imovinu u mjestu Slavonski Kobaš, u općini Slavonski Brod, zamijenio za kuću Dragomira Budiše iz banjolučkog naselja Česma. Drama ispred kuće ove četveročlane obitelji trajala je oko pola sata. Sudski izvršitelji najavili su da će doći ponovno, ne precizirajući kada.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?