Ispričala je žena na Redditu

'Prijateljica me pitala što mislim o imenu za njeno dijete, a kada sam iskreno odgovorila nastao je kaos'

01.04.2021.
u 15:38

Jedna je žena nedavno anonimno na Redditu zatražila savjet nakon što je nehotice uvrijedila svoju trudnu prijateljicu komentarom o izboru imena za njeno buduće dijete. Iako je ime djeteta isključivo izbor roditelja i tuđe mišljenje ne bi trebalo biti bitno, osjetila je, kaže, potrebu da podijeli svoju priču i vidi misle li i drugi da je pretjerala. - Moja je prijateljica Kelsey upravo saznala da nosi djevojčicu, pa je na društvenim mrežama objavila sliku s ultrazvuka i okvir s napisanim imenom za kćerku: Bundi Skye - priča, a ona je odmah, kaže, pomislila na zloglasnog serijskog ubojicu, Teda Bundyja.

Nije, dodaje žena, ništa komentirala online, već je nekoliko sati nakon objave prijateljica njoj poslala SMS u kojem kaže da 'po njenoj šutnji vidi da joj se ime ne sviđa' - i u kojoj je moli da bude iskrena. - Iskreno, čim sam pročitala pomislila sam na Teda Bundyja - oprosti! - odgovorila je prijateljici u SMS-u no isprika, čini se, nije prihvaćena. - Bila je bijesna i poslala mi je dugačku, ljutitu poruku koju neću ovdje citirati, ali u kojoj je poanta u tome da ja imam bolesnu maštu i da to što sam ja opsjednuta s luđacima ne znači da svi tako razmišljaju - ispričala je žena i dodala kako 'uopće ni na koji način nije opsjednuta s Tedom Bundyjem, već je on samo bio prva asocijacija na ime'.

- Tražila je od vas da budete iskreni, a onda se uzrujala jer ste bili iskreni?! - komentirala je jedna djevojka, dok se druga pitala 'A na koga svi pomisle kad čuju ime Bundy...?' - Dobro je što joj je netko to rekao prije nego djetetu u rodni list upiše 'Bundy' - komentirao ne jedan Reddit korisnik, a većina se složila da je mnogima prva - i jedina asocijacija na 'Bundy' upravo - Ted Bundy., prenosi Mirror.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?