Bosić:

Priča o prijenosu nadležnosti je želja za obračunom i linčom

Bosić
20.10.2015.
u 12:47

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) i njen zastupnik u Zastupničkom domu Državnog parlamenta Mladen Bosić je rekao da je tematika rasprave na današnjoj posebnoj sjednici NSRS - prijenos nadležnosti, zakasnila punih 18 godina

"Ovo je želja za obračunom i linčom, a politički koncept gonjanje unutarnjeg i vanjskog neprijatelja", rekao je Bosić. Komentirajući izlaganje premijerke Željke Cvijanović, koja je rekla kako su zastupnici parlamentarne većine na razini BiH, zajedno sa predstavnicima SDS-a, PDP-a i NDP-a, uskratili građane RS-a za 30 milijuna KM, jer su odbili ratificirati Sporazum sa Svjetskom bankom o zajmu za proračunsku podršku razvojnim politikama u entitetima, Bosić je istakao kako će podržati samo one kredite koji će se iskoristiti za otvaranje novih radnih mjesta i koji će moći u budućnosti biti vraćeni. Zbog kritika koje su upućene na račun potpisivanja ugovora sa Islamskom zajednicom u BiH, Bosić je rekao kako je RS prvo potpisala ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, zatim je uslijedio ugovor BiH sa Svetom stolicom, te da je logičan slijed bio i potpisivanje ugovora sa Islamskom zajednicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?