austrija

Prezentacija bosanskohercegovačkih vina u Austriji

asd
26.04.2017.
u 17:50

Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Republici Austriji organizirala je prezentaciju bosanskohercegovačkih vina u Beču. Na manifestaciji je sudjelovalo sedam vinara: Anđelić, Tvrdoš, Vukoje, Vinarija Čitluk, Carski vinogradi, Nuić i Tatarević.

Cilj manifestacije bio je predstavljanje kvalitetnih vina i značajnih vinara iz BiH austrijskom tržištu, a u svrhu marketinga bh. vina na tržištu Austrije, te stvaranja pretpostavki za pokretanje i komercijalizaciju bh. vina u Austriji.

Događaju je prisustvovalo oko 200 predstavnika privrednog, političkog i diplomatskog života Austrije, uključujući i predstavnike bh. zajednice.

Prezentacija je naišla na dobar prijem i kritike. Naglašeno je da je za uspješan plasman i komercijalizaciju potrebno dodatno ojačati marketinške aktivnosti i pronaći dobre poslovne partnere u kanalu distribucije i prodaje.

Manifestacija predstavljanja vina održana je u okviru aktivnosti promocije bh. proizvoda u Republici Austriji koje Veleposlanstvo BiH u Austriji kontinuirano provodi. U organizaciji manifestacije Veleposlanstva BiH pomogli su i predstavništvo Republike Srpske u Beču, kompanija Wines of Illirya, koja već uvozi bh. vina u Austriju i SAD, te Webster Vienna Private University, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije