OBJAVILA LJUTIT OGLAS

Prevario trudnu djevojku, a onda je stigla osveta koja bi razbjesnila svakog muškarca!

21.01.2019.
u 16:50

Georgia je udarila tamo gdje najviše boli - prodala je njegov Xbox i to za samo tri funte...

Georgia Jackson na društvenim mrežama objavila je oglas koji je privukao pozornost, a u njemu prodaje Xbox za samo tri funte. 

Naime, otkrila je da je njezin dečko, s kojim je u vezi četiri  godine, prevario dvaput - prvi put prije nešto više od dvije godine, a drugi put kad je bila trudna s njihovim prvim djetetom. Osim dragocjene konzole, na prodaji su se našli skupocjene slušalice te hrpa igrica, a 24-godišnjakinja je napisala da ga je stavila na prodaju čim je doznala da je spavao s drugom ženom. 

 

 

Kaže da bi ga rado nekome poklonila, a ne ga prodavala za toliko nizak iznos, no "mora se kupiti novi kuhinjski nož, s obzirom na to da je onaj koji sad ide u njegovim automobilskim gumama".  

Objavju je upotpunila emotikonom koji se smije, a dočekalo ju je mnoštvo poruka podrške. Daily Mail prenosi kako je objava podijeljena više od 25 tisuća puta, a jedan korisnik društvenih mreža je napisao: 

- O moj Bože, ne mogu se prestati smijati...  

 

 

Georgia je za The Sun rekla kako je to za nju velika izdaja:

- Uvijek sam razmišljala da ću, ako mi nešto loše napravi, razbiti njegov Xbox. Međutim, znala sam da će ga još više razbjesniti ako ga prodam. Željela sam ga poniziti, a nakon što sam objavila oglas na Facebooku, osjećala sam se mnogo bolje. 

Dodala je da je 25-godišnji Josh Maddock slomio njezino srce - u početku je bila zabrinuta oko toga treba li objavljivati takav sadržaj, no nazvala je to svojom osvetom.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije