IN MEMORIAM

Preminuo Mijo Kelava, novinar i urednik Radiotelevizije Herceg-Bosne

10.02.2024.
u 17:59

Nakon borbe s bolešću, noćas je u 71. godini preminuo dugogodišnji djelatnik Radiotelevizije Herceg-Bosne Mijo Kelava

Nakon borbe s bolešću, noćas je u 71. godini preminuo dugogodišnji djelatnik Radiotelevizije Herceg-Bosne Mijo Kelava, prenosi brotnjo.info.

Rođen je 4. listopada 1953. u Vojkovcima, Tomislavgrad. U osnovnoj školi došao je u Sarajevo gdje je završio srednjoškolsku i fakultetsku naobrazbu. Radio je na Radio Sarajevu, otkuda je 1992. godine, sa suprugom i četiri sina, došao u Mostar.

Od utemeljenja Radiotelevizije Herceg Bosne 1993. godine pa sve do umirovljenja 2018. radio je kao novinar i urednik u ovoj medijskoj kući.

Prepoznatljiv način rada, osobita veza sa slušateljima, kolegijalnost i motivacijske riječi za sve nas koji smo svoj rad izgrađivali uz kolegu Kelavu ostaju upamćeni, kao i tonski zapisi koje čuvamo – stoji u objavi kolega s Radija Herceg Bosne.

Posljednji ispraćaj će biti u nedjelju, 11. veljače 2024. godine iz Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u 14 sati, obitelj prima sućut od 13.15 sati. Pokop je na katoličkom groblju Raštani u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?