saznaje pogled.ba

Denis Zvizdić imao prometnu nesreću žureći na Mostarski sajam

Denis Zvizdić
04.04.2017.
u 14:39

Službeno vozilo Passat u kojemu je bio predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić jutros je imalo prometnu nesreću u blizini Konjica, i to dok je u pratnji delegacije i djelatnika Agencije za koordinaciju policijskih tijela žurio na otvaranje Mostarskog sajma, doznaje Pogled.ba.  Na njihovu sreću, nije bilo težih posljedica.

Naime, prema neslužbenim informacijama, njegova pratnja je s blinkerima na vozilima, oko 8 sati, pretjecala jedno privatno vozilo koje se kretalo u istom smjeru, pa je pri tome došlo do kontakta. Tom prilikom je oštećen desni blatobran, vrata i retrovizor na službenom vozilu, pa se ukupna šteta računa na više tisuća maraka. Kako nam kažu svjedoci, zanimljivo je da se žurna pratnja nije ni zaustavila, nego je samo produljila put Mostara, gdje je po dolasku ispred hotela Mepas, gdje su smješteni svi pristigli dužnosnici iz regije, i obavljen očevid. Još se utvđuje što se zapravo dogodilo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?