Trebinje 2015.

Prekogranični trening i pokazna vježba za profesionalne vatrogasce

vatrogasci
Ivo Čagalj/PIXSELL
14.11.2015.
u 06:45

Prekogranični trening i pokazne vježbe "Trebinje 2015." održati će se od 16. do 20. studenoga 2015. godine u Trebinju. Službeno potvaranje treninga i vježbe su 16.11. u holetu "Leotar". Pokazna vježba "Trebinje 2015." planirana je za 20.11. s početkom u 11 sati, u naselju Todorić uz Magistralnu cestu M20 Trebinje - Dubrovnik.

Realizacija aktivnosti “Trebinje 2015” ima za cilj uvježbavanje koordiniranog djelovanja profesionalih i dobrovoljnih vatrogasnih jedinica s područja općina; Trebinje, Bileća, Gacko, Foča, Čajniče, Konjic, Jablanica, Stolac, Ravno i Mostar iz Bosne i Hercegovine, i općina Plužine, Šavnik, Žabljak, Pljevlja i Nikšić iz Crne Gore, koje su korisnice ovog projekta, kao i pripadnika Ministarstva sigurnosti BiH, Ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore - Direktorata za izvandredne situacije, Federalne uprave civilne zaštite, Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, Društva Crvenog križa BiH- Crvenog križa Republike Srpske i Službe medicinske pomoći Trebinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije