Sveučilište u Mostaru

Više od 250 studenata uspješno završilo tečajeve Studentskog zbora

16.06.2020.
u 12:17

Studenti su iz svojih domova pohađali deset online tečajeva, a to su engleski, njemački, ruski, talijanski, francuski i španjolski jezik te informatika, grafički dizajn, statistika i gitara.

Više od 250 studenata uspješno je završilo tečajeve Studentskog zbora koji su ove godine iz učionica na Sveučilištu u Mostaru premješteni na online platformu.

Tečajevi su započeli početkom ožujka, a kada je nastupila pandemija, Studentski zbor je uz pomoć IT Centra Sveučilišta u Mostaru implementirao tečajeve na daljinu. Studenti su iz svojih domova pohađali deset online tečajeva, a to su engleski, njemački, ruski, talijanski, francuski i španjolski jezik te informatika, grafički dizajn, statistika i gitara.

Izvodili su se putem sustava za e-učenje SUMARUM i aplikacije Google Meet, a predavačisu bili studenti Sveučilišta u Mostaru.

Ove godine neće se održati tradicionalna podjela certifikata, ali će studenti svoje certifikate moći preuzeti od sljedeće akademske godine u uredu Studentskog zbora ukoliko cijela situacija oko pandemije koronavirusa bude stabilna.

Studenti su skoro tri mjeseca imali online predavanja za tečajeve koje su pohađali, a kroz  protekli tjedan polagali su ispit koji je također održan online. Time je završen jedan od najvećih projekata Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, a nastavlja se u sljedećoj
akademskoj godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije