livno

Predsjednik Vlade HBŽ Ivan Jozić razgovarao s umirovljenicima

29.08.2018.
u 13:43

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivan Jozić razgovarao je u srijedu u Livnu s predstavnicima udruga umirovljenika iz HBŽ-a.

Tijekom sastanka bilo je riječi o aktualnostima iz djelokruga rada Udruge umirovljenika Livno, kao i Udruženja udruga umirovljenika Hercegbosanske županije. Članovi izvršnog odbora livanjske Udruge Ante Mihajlovski, Raif Batalović i Ilirija Popović upoznali su Jozića s aktivnostima koje se provode realiziraju.

- Prostora za rješavanje problema s kojima se umirovljenici svakodnevno susreću uvijek ima, te svi zajedno vlastitim angažmanom možemo i moramo učiniti znatno više za pripadnike ove osjetljive, potrebite skupine našega društva - naglasio je Jozić.

U zaključku sastanka najavljeni su daljnji koraci, zajednički dogovor predstavnika svih udruga umirovljenika s područja Hercegbosanske županije kako bi se na efikasan i najkraći mogući način obuhvatilo sve postojeće probleme, a potom prionulo njihovom rješavanju od strane svih ključnih sudionika, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?